注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

残忍日记-剧场版-对白  

2009-01-22 12:00:42|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

歌曲:残忍日记(剧场版) - 郑希怡

...只有甘样你先会,永远,永远陪住我..哼恩..哼恩......

从来没有没有一种武器 就献身去保护你
发展一里 都知难成大器 我都哑忍不理
为何爱着你 又要唉声叹气 无资格攻陷你

4号,晴,今日除左情人节,仲系个非常特别噶日子,因为距终于向我求婚了,

白费心机走八千公里迎合你

祢无笑我狠嫁阿.只系我唔知点解,硬系觉得有D野会从我身边带走.

明白放弃会避免落到这种田地
其实你残忍 想凶手现身
或者系我多心啦!不过只要我地结左婚,就无野可以分开我地噶拉
攻击我到最后再不可转身
我现在离去 再不会难堪
前路要撑下去 就算只得一个人
宁愿我残忍 拋低这男人

4月17号晴有多云,好开心阿,你知唔知阿,今日距同我系教堂度交换戒指阿.
睇穿你 你以为你优先收尾
我这样离去 你总会难堪
情愿要看着你 被我拋低的那种结尾
间教堂仲系我同距讲过,我细细个就念住系果度结婚噶果间窝.估唔到睇距平时勒勒沸沸

原来我讲过噶野距全部都记得噶,不过今日勒.我见到距同我最好噶朋友系度密斟.你话距地讲D乜阿呐!

从来你没有为爱委屈求存 为我心软都避免

7月16号,阴.今日距好夜先翻到屋企,我问距去左边,距无答我,止系话好巨.跟住就入左房训.

为你花光所有心机徒劳白费 你竟不睬不理
原来你没有做到刻骨铭记 夜半跟那位入戏
呢几日我都觉得距有D怪噶啦,成日早出晚归,仲对我好冷淡,你话距系米系出边有仲其他女人啊

唔得,我唔可以比其他女人系我身边抢走距咖....绝对唔可以阿....

若你卑鄙我都坚决留住你
明白爱你就会令我辛苦自己
其实你残忍 想凶手现身
攻击我到最后再不可转身
7月26号,主,你知唔知阿.前几日我见到距入左间琴行,仲同个女人有讲有笑,肯定系果个狐狸精抢走距.

我现在离去 再不会难堪
前路要撑下去 就算只得一个人
宁愿我残忍 拋低这男人
唔得...我唔会比距离开我,我今日系药房度见到一种药.话只要将D药溶系水度就可以杀菌

睇穿你 你以为你优先收尾
我这样离去 你总会难堪
唔知,变左心噶男人可唔可以用呢种药留住距勒?比如我地试下罗,祢话好唔好阿.

情愿要看着你 被我拋低的那种结尾
如若你冇运气 遇个相差跟我千百哩

你好,请问呢度系唔系梦想大道112号阿.

恩.你有咩野事阿?

我系flash琴行咖.前几日有位先生订左个钢琴,麻烦你签签收阿.唔该晒!

  评论这张
 
阅读(343)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018